Miedema is uw hovenier in Friesland

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Friesland voor het laten onderhouden van uw tuin of het laten aanleggen van uw nieuwe tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het onderhouden, aanleggen en creëren van unieke tuinen is onze passie. 

We realiseren met onze kennis en ervaring als hovenier graag uw droomtuin, waarbij we zorgen voor harmonie tussen kleur, vormen, materiaal en de omliggende natuur. Daarbij letten we scherp op kwaliteit en duurzaamheid, zodat de natuurlijke schoonheid van uw tuin volledig tot zijn recht komt. 

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden of een vrijblijvende offerte voor uw tuin ontvangen? Neem dan snel contact met ons op.

Tuinonderhoud uitbesteden

Het laten onderhouden van uw tuin door een ervaren, professionele hovenier zorgt ervoor dat uw tuin altijd in top conditie verkeert. Tuinonderhoud kan een behoorlijke klus zijn. Wanneer u zelf groene vingers heeft is daar niets mis mee. Maar zelfs dan kan het onderhoud u teveel worden. 

Miedema hoveniers werkt daarom niet alleen met periodiek onderhoud van uw tuin, maar u kunt ons ook gewoon op afroep laten komen om tuin te onderhouden wanneer het u uitkomt. 

We verzorgen alle werkzaamheden die uw tuin nodig heeft. Denk hierbij aan het snoeien van bomen, struiken en heggen. Het op duurzame wijze verwijderen van onkruid in borders en tussen bestrating. En het onderhouden van uw gazon zodat er geen onkruid, mos of kale plekken in uw gras ontstaan.

Tuinonderhoud voor bedrijven

Zoekt u een hovenier in Friesland voor uw bedrijfstuin of parkeerterrein? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt ons inschakelen voor duurzaam tuinonderhoud bij bedrijfspanden, sportparken en recreatieparken in Friesland. Uw tuin of buitenterrein vormt een visitekaartje voor uw bedrijf. Het is het eerste wat uw klanten zien als ze bij uw bedrijf aankomen. 

Goed onderhoud van tuin en terrein is dus belangrijk voor uw uitstraling. We voorzien u graag van vrijblijvend advies of een offerte op maat voor onze hoveniersdiensten voor bedrijven.

Miedema hoveniersbedrijf in Witmarsum Friesland.

Tuin laten aanleggen?

U wilt een droomtuin? Wij realiseren het voor u, van tuinontwerp tot tuinaanleg. U kunt pas echt van uw prachtige tuin genieten als alles precies zo wordt als u van tevoren heeft bedacht. 

Daarom komen we eerst vrijblijvend bij u langs om uw wensen in kaart te brengen. We kijken daarbij alvast naar de mogelijkheden van uw tuin, de ligging, de bodem en de omgeving. Zo kunnen we u precies vertellen wat er wel of niet goed zal groeien. Na akkoord van de offerte beginnen we samen met u aan het tuinontwerp. 

We helpen u bij het kiezen van de juiste materialen en geven advies over de beplanting. Dan beginnen we met het aanleggen van de tuin. We brengen de beplanting en bestrating aan en leveren uw droomtuin op binnen de afgesproken termijn. 

U krijgt van ons ook advies over het onderhoud of een plan op maat wat exact past bij uw tuin. Meer weten over het aanleggen van tuinen? Neem direct contact met ons op voor advies.

tuin laten aanleggen door een hovenier.

Wat kost een hovenier?

De kosten van een hovenier in Friesland liggen vaak tussen de €35 en 55 euro per uur. Wanneer u ons hoveniersbedrijf inhuurt kan dat al voor een uurtarief van slechts €40,50 per uur. 

Het is voor ons als hovenier gebruikelijker om voor diensten als tuinaanleg een vrijblijvende offerte voor u op te stellen. Zo weet u exact wat uw nieuwe tuin of de werkzaamheden aan uw tuin gaan kosten. Zonder verrassingen achteraf. 

De prijzen voor een volledige tuinaanleg inclusief ontwerp zijn vooraf lastig in te schatten omdat het van vele factoren afhankelijk is. We brengen graag uw wensen in kaart om u een goed beeld van de kosten voor uw tuin te geven.

 

Hovenier Friesland

Ons bedrijf bevind zich in het Friese Witmarsum vlakbij Sneek. Ons werkgebied is de hele regio Friesland met steden als Sneek, Bolsward, Harlingen. Door onze kennis en ervaring als hovenier kunt u ons hoveniersbedrijf inschakelen bij diverse opdrachten zoals tuinaanleg, leggen van sierbestrating, onkruidbestrijding, gazon onderhoud, snoeien, of het plaatsen van schuttingen als erfafscheiding.  Onze passie is het creëren van unieke tuinen. Wij realiseren uw dromen naar een verantwoord en exclusieve tuin. Klanttevredenheid is onze drijfveer, wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en het maximaal tot zijn recht laten komen van de natuurlijke schoonheid. Wilt u weten wat we voor uw tuin kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op en we vertellen u er alles over.